Portabel grill till jakten

Jakt och fiske är ett intresse som många svenskar delar. Att få vara ute i naturen bidrar inte bara till frisk luft och motion, utan du får också möjlighet att utöva din favorithobby. Hur just dina jaktrutiner ser ut är naturligtvis väldigt individuellt, men är du ofta ute längre perioder kommer du behöva mat under jaktturen.

Det finns flera sätt att få i sig mat under jakten. Vill du se till att du äter riktigt gott kan du med fördel investera i prisvärda grillar på nätet, där du även kan hitta mindre grillar eller mer portabla alternativ. Att grilla kött ute i naturen är ett fantastiskt sätt att komma miljön riktigt nära. Naturligtvis kan du använda grillen även i din trädgård om du önskar och tillaga det som du har lyckats skjuta.

Matsäck för jakten – ett annat alternativ

Om du bara ska vara ute en kortare stund eller några enstaka timmar kan det räcka gott och väl med en vanlig matlåda. Du kan antingen förbereda en god och matig smörgås, men du kan också använda en mattermos och ta med dig soppa, nudlar eller annan mat som du tycker är god. Se bara till att du väljer mat som är enkel och snabb att stoppa i d4ig – om du skulle lyckas få syn på ett byte!