Fiskeresor i Europa

Känner du för att bege dig på ett riktigt häftigt äventyr och åka på en fiskeresa ute i Europa? Sverige är långt ifrån det enda landet som har fantastiska sjöar och åar att fiska i. Reser du söderut kan du dessutom njuta av det härliga klimatet samtidigt som du står och fiskar.

Spanien

Spanien är ju verkligen landet som har allt. Fantastiska stränder, god mat och riktigt bra fiske. Det sistnämnda kanske många inte är så insatta i. Om du inte vill åka ner och fiska själv kan du anmäla dig till en fiskeresa. Om du gör det enkelt för dig ingår både fiske och boende i priset. Och det behöver faktiskt inte alls vara så dyrt som man tror. Förberedd dig på en upplevelse som du sent kommer att glömma.

Italien

Italien är ett land som man kanske vanligtvis inte tänker på när man pratar om bra fiske. Men det finns det gott om i landet. Vi rekommenderar Italien speciellt till dig som vill flugfiska. Du kan till exempel fiska i Toscana och avsluta kvällarna med att smaka på det välkända vinet och äta en massa god mat.